Hotels

Gastvrije hotels en appartementen

De hotels van de Golden Green Hotel Groep worden geëxploiteerd vanuit de gedachte dat het qua ambiance en service veel beter kan in Nederland. De basis voor de opzet van de huidige hotelgroep lag in 1989 bij de aankoop en exploitatie van het Beachhotel Noordwijk. Op dit moment kunt u genieten van een warme sfeer en vriendelijke medewerkers in vier hotels in de Randstad. U kunt kamers, appartementen en vergaderzalen rechtstreeks bij het hotel van uw keuze reserveren.

Brede formule

In 2005 is besloten naast 4* hotels ook een 3* product aan te bieden door in een nieuwe vleugel de Tulip Inn formule te introduceren in Leiden. Bovendien zijn er in beide hotels sinds 2007 luxe business suites in gebruik genomen. De Golden Green Hotel Groep is een onderdeel van de Waardzicht Groep. Wilt u meer weten over hotelexploitatie mogelijk-heden voor uw organisatie? Bel of mail ons en wij maken met plezier een afspraak met u.

Onstaansgeschiedenis

Zoals gezegd werd als eerste het Beachhotel in 1989 gekocht. Na een grondige verbouwing, een andere manier van managen en de inzet van de familie Van Duijn ging het hotel goed draaien. In 1994 is het verkocht. Golden Tulip Leiden draaide, net als het Beachhotel, niet optimaal. En dat was ook precies de reden van aankoop in 1992: de uitdaging er iets van te maken. Het op koers brengen en gezond maken van een bedrijf is een belangrijke drijfveer. Van één naar twee naar meerderde hotels. Het ging bijna ‘vanzelf’. In 1995 werd het Hotel Noordzee in Noordwijk aangekocht en in 1997 het huidige Golden Tulip Zoetermeer. Inmiddels is ook Hotel Ibis Leiden Centre toegevoegd, sinds februari 2012 ontvangen wij hier met veel plezier onze gasten.

Deze tekst is ook beschikbaar in: Engels