Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag

Welkom

Het totaal gerenoveerde 4-sterrenhotel Golden Tulip Hotel Zoetermeer-Den Haag ligt midden in het zakelijke hart van Zoetermeer en op  circa 20 minuten loopafstand van het gezellige stadscentrum. Het hotel beschikt over 40 Comfort Rooms en 24 Executive Rooms die allen modern en comfortabel zijn  uitgerust  met meubilair in warme kleuren, zodat u zich snel op uw gemak zult voelen. Alle kamers zijn voorzien zijn van gratis WiFi, kluis, een regendouche en koffie en theefaciliteiten.

In Bar Brasserie Bogatti’s kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen. Ook kunt u er terecht voor een overheerlijke lunch en een uitstekend diner. De gevarieerde gerechten worden bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten. In de gezellige bar of op ons terras kunt u de dag afsluiten onder het genot van uw favoriete drankje.

Langverblijf

Ook beschikt ons hotel over 29 Business Suites. De Business Suites zijn 2-kamer appartementen van ruim 66m2 die volledig zijn uitgerust met keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en  apart toilet. Ideaal voor als u wat langer in de omgeving van Zoetermeer moet zijn voor uw project of werk.

[top]

Adres & Contact

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag 
Kinderen van Versteegplein 18
2713 HB Zoetemeer
Telephone: +31 (0)79 320 31 60
Fax: +31 (0)79 321 15 01

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer bij Golden Tulip
Zoetermeer Centre via de onderstaande knop.

Reserveren

Wij hebben dit hotel gekozen als uitgangspunt voor een aantal dagen Den Haag. Het station ligt naast de deur. We zijn prima ontvangen; kregen het advies over te stappen naar een luxere kamer ivm onze wens om een aparte douche te hebben en niet in het bad te hoeven douchen.. Goed advies. Fijne, schone kamer, voorzien van airco. (link)

[top]

Deze tekst is ook beschikbaar in: Engels