Mercure Noordwijk wordt Golden Tulip Noordwijk Beach hotel

maandag, oktober 26, 2009
Geen reacties
Het voormalige Mercure Noordwijk hotel wordt vanaf 1 november 2009 het Golden Tulip Noordwijk Beach hotel. Golden Tulip Noordwijk Beach, een voormalig Accor hotel, is centraal gelegen aan de boulevard van Noordwijk, op 20 meter afstand van het strand. Het hotel telt 82 kamers welke momenteel een grondige facelift ondergaan. Naast een restaurant met uitzicht op de boulevard en moderne vergaderfaciliteiten beschikt het hotel ook over een schitterend binnen zwembad met sauna, whirlpool en jacuzzi.

Haike Blaauw, Senior Vice President Franchise Operations van Golden Tulip: “Deze uitbreiding symbolizeert onze succesvolle relatie met Golden Green hotels, we zijn er blij mee ook dit hotel te mogen verwelkomen binnen onze groep. Golden Tulip Noordwijk Beach vult ons bestaand portfolio goed aan, het hotel biedt voor zowel de zakelijke als particuliere gast een geweldige nieuwe bestemming in Nederland.

Willem Gossens, Directeur Exploitaties Golden Green hotels: “Golden Tulip Noordwijk Beach is het vijfde hotel waarvoor we een franchise overeenkomst hebben gesloten met Golden Tulip. Het succes van Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre en Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer Centre heeft ons ervan overtuigd dat deze toevoeging van het Golden Tulip merk aan ons bezit ons een toegevoegde waarde zal geven in de markt. Met Golden Tulip als vertrouwde partner is de synergie die voortvloeit uit de concentratie van distributie, reserveringen en sales & marketing voor de 5 hotels enorm! Noordwijk verheugt zich dan ook op de komst van het nieuwe Golden Tulip Noordwijk Beach! Wij zeggen niet voor niets: Een zee aan mogelijkheden!

[begin]

Plaats uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *