Over ons

Over ons

Klantgericht werken

Golden Green Hotels is een dynamisch bedrijf opgericht in 1992 door Cor van Duijn. De basisgedachte van de hotelexploitatiemaatschappij is dat sfeer en service van een hotel in hoge mate het gastvrijheidsgevoel van de gast bepalen. Dat zijn dan ook de aandachtsgebieden waar in de aangesloten hotels continue aan gewerkt wordt.

Missie

De Golden Green Hotel Groep biedt (internationale) zakenreizigers een comfortabel en goed geoutilleerd verblijf in een van haar hotels. De reiziger voelt zich thuis door een warme kleurstelling en ambiance en door de oprechte vriendelijkheid van de medewerkers. De belangrijkste steden in de Randstad zijn binnen een half uur reizen te bereiken, zowel per auto als per trein.

Visie

Naast het verlenen van service aan hotelgasten is het bieden van advies en kennis aan organisaties over hotelexploitatie belangrijk. Door regelmatig af te stemmen met collega’s en geïnteresseerden blijft de Golden Green Hotel Groep midden in het veld van investeringen en consultancy opereren. Ook bij dit onderdeel blijft de oprechte interesse in de andere partij als een belangrijke kernwaarde bovenaan in het vaandel staan.

 

 

Deze tekst is ook beschikbaar in: Engels