Welkom

Golden Green Hotels is een dynamisch bedrijf opgericht in 1992 door Cor van Duijn. De basisgedachte van de hotelexploitatiemaatschappij is dat sfeer en service van een hotel in hoge mate het gastvrijheidsgevoel van de gast bepalen. Dat zijn dan ook de aandachtsgebieden waar in de aangesloten hotels continue aan gewerkt wordt. Golden Tulip Hospitality Group en Golden Green hotels versterken hun samenwerking met het tekenen van een nieuwe franchise overeenkomst. Golden Tulip Noordwijk Beach wordt het vijfde hotel van Golden Green hotels onder de Golden Tulip vlag. Lees meer in het persbericht.

Consultancy

U kunt de Golden Green Hotel Groep eveneens benaderen voor advies en strategie voor eventuele investeringen in de hospitality branche. Ook dat kan zowel gelden voor Europa als voor Afrika.

Nederland en Afrika

Naast hotels in Nederland zijn er stevige banden met Afrika. Zowel vanuit de andere bedrijven die Cor van Duijn heeft als vanuit de hotelkant. Bovendien bouwde hij er een kinderziekenhuis; een organisatie waarvoor hij nog steeds bijdragen bijeenbrengt. Meer weten? Bel of mail ons en wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan over uw wensen en onze mogelijkheden.